Pagina's

woensdag 15 mei 2013

CATWALK | ALEXANDER WANG SPRING SUMMER COLLECTION 2013

Alexander Wang opende New York Fashion Week Spring/Summer 2013 Zaterdag 8 september op Pier 94 aan de oevers van de Hudson. Een prachtige show en een totaal pakket van het komende seizoen. Veel aanwezige zullen zich deze spectaculaire show nog goed herinneren.
De modellen die de ontwerpen van Alexander Wang dragen zijn onverschrokken, edgy en stoer, maar met een druk op de zachte kant. Ontwerpen met veel leer, nude, witte en zwarte stoffen. 
De hele omgeving was mooi, sexy, donker, licht, edgy en klassiek. Na een bijzondere show naderde het einde. Als slot kwam er een groep blonde modellen de catwalk op. Nadat elk model in haar positie stond dempte de lichten, en werden er spotlights op de witte ontwerpen geschenen, het gaf een prachtig effect. Toen plotseling de lichten uit gingen, gaven de ontwerpen hun echte kleur d.m.v glow in the dark. (06:51)

Ik heb zelf de show van het begin tot het einde met glimmende oogjes afgekeken. Ik vind het prachtig hoe de vormen zijn neergezet en hoe scherp en strak de cuts zijn geplaats. Dit is dan ook mijn favoriete show van het seizoen S/S 2013.