Pagina's

ABOUT

Welkom op mijn blog! 

Mijn naam is Jane Yasemin Kanany.
Ik ben geboren op 16 februari 1998 ter Vlaardingen. Op mijn 6e ben ik verhuisd naar het bruisende Rotterdam. Al vanaf mijn 13e heb ik suizende pogingen gewaagd om een blog te starten, dit is helaas geen succes geworden tot heden! In het dagelijks leven ga ik momenteel nog naar school. Naast school hou ik me graag bezig met styling van kleding en interieur. 

Verder wil ik in de toekomst veel reizen, nu denk je waarschijnlijk 'zeker luxe zon reizen..' haha! Tuurlijk is dat leuk maar je maakt mij trotser met vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 2 weken lang langs scholen presentaties geven over mensenrechten. Ja! Dat is iets wat ik heel graag zou willen doen. Je leeft met zo veel mensen op de wereld, dan vind ik dat je op ze minst iets goeds kan doen voor de mensen die het in andere landen minder heAbben. Ik heb Nederlands en Egyptisch bloed door mijn aderen stromen. Ik bezoek om het jaar Egypte voor mijn familie en ik ben trots op dat ik deze cultuurverschillen heb meekregen. En stiekem geniet ik enorm van het prachtige land en de bijzondere geschiedenis.

Op mijn blog zal je veel zien wat mij aanspreekt en wat mij inspireert. Samengevat ook wel mijn leven en mijn ideeën geschreven op het internet. Ik zal zeggen ga er lekker voor zitten!